Název | Množství a jednotka |
---|---|
hovězí svíčková | 1000 gramů |
slanina (špek) | 100 gramů |
olej | 4 lžíce |
kořenová zelenina | 300 gramů |
cibule | 1/2 kusu |
nové koření | 4 kuličky |
bobkový list | 1 kus |
smetana | 4 dl |
hladká mouka | 1 - 2 lžíce |
cukr | |
citrónová šťáva | |
sůl |
Postup: Čokoládu nalámeme a rozpustíme ve vodní lázni. Přidáme cukr, 4 lžíce mléka,... zobrazit recept
Postup: Na pánvi rozehřejeme slunečnicový olej, vhodíme do něj utřené 4 stroužky... zobrazit recept
Postup: Do mixéru vlijeme jednu plechovku neslazené tatry, jedno salko, přidáme čtyři... zobrazit recept
Postup: Nakrájené houby dáme vařit do 1,5l vroucí osolené vody s kmínem. Vaříme asi 20... zobrazit recept
Postup: Kotlety omyjeme, osušíme, nasolíme a lehce opepříme. Z jedné strany potřeme... zobrazit recept
Červená řepa (latinsky beta vulgaris) je naprosto nenáročná dvouletá plodina, která netrpí škůdci ani nemocemi a nevyžaduje žádnou péči, roste téměř sama. Pokud si ji vysejeme na zahrádku, získáme oproti té kupované mnoho... zobrazit článek
Hotel Kraví hora má stylovou NEKUŘÁCKOU RESTAURACI s dětským koutkem, která...